+

Superkul Kids

Internetska trgovina za djecu

Hej, mi smo Superkul Kids online trgovina sa sjedištem u Zadru, gradu koji nas inspirira. Ideja o Superkul Kids-ima je nastala rođenjem našeg sina, Liama. Fokusirani smo na izradu proizvoda koji su bazirani za djecu, ali nismo zaboravili ni naše drage mame i tate! Izrada personaliziranih proizvoda koje se mogu naručiti online činila se kao sjajnom idejom za naše zaposlene mame.

Svi smo se našli u situacijama gdje nismo znali što pokloniti najbližima za babinje, krštenje, rođendane i slično. Sada možeš imati skroz superkul stvar i biti ona superkul osoba s kreativnim poklonima!

Primarni cilj je osmisliti seriju unikatnih proizvoda koji će uljepšati vaše domove i razveseliti vaše mališane. Dječija trgovina Superkul Kids namijenjena je svim osobama, bilo da je riječ o mami, tati, baki ili djedu!

Kako je svako dijete unikat, trudimo se biti i mi. Učimo radeći i naš je cilj olakšati vam odabir savršenog poklona zbog kojeg ćete biti najbolja mama, teta, baka ili tata na svijetu! Veselimo se procesu učenja i odrastanja s Vama jer nema ništa ljepše od osmijeha vašeg djeteta!